2022: Eeuwige Roem toernooi

 

John de Bruin

Vrijdag de 11e februari was het zover. Een nieuw toernooi georganiseerd door André.
Er was al een paar keer een verzoek tot hem gekomen om nog eens een leuk toernooi te organiseren. Echt enthousiast was hij niet direct. Moeten er weer prijzen geregeld worden, inschrijfgeld en bar bezetting. Toch is hij op het mooie idee gekomen om dan maar zonder prijzen en inschrijfgeld een toernooi te organiseren met als mooie prijs de “Eeuwige Roem”. Achter de bar stond natuurlijk Marianne. Ga er natuurlijk vanuit dat dit vrijwillig was.

Peter van Dijk schrijft als eerste winnaar van dit toernooi z’n naam op het “eeuwige bord”

Minimaal 20 deelnemers waren er nodig. Ook dit was geen probleem. 28 fanatiekelingen hadden zich aangemeld. Fanatiek waren ze zeker. Er werd weer heel wat af gemeten. André liep tussen de bedrijven als een fanatieke toernooidirecteur door het boulodrome. Als de partij niet snel genoeg ging werd je behoorlijk achter je vodden gezeten. De laatste partijen konden dan ook niet allemaal worden afgemaakt. Het was namelijk al na 17.00 uur. De winnaar moest natuurlijk ook nog bekend gemaakt worden. De topper van het eerste toernooi is Peter van Dijk geworden. Hij mocht als eerste zijn naam bijschrijven op de Eeuwige Roem plaquette.

Er werd nog even wat nagepraat onder het genot van een drankje en iedereen was het er over eens dat het een hele geslaagde middag was. Daarvoor dank aan de familie Distelbrink en hopelijk doen er aan het volgende Eeuwige Roem toernooi nog meer leden mee.

 

De uitslag:
[table “94” not found /]