2022 Eeuwige Roem toernooi 13 mei

 

Rob Sesink

Vrijdag 13 mei was het weer zo ver! 

Het Eeuwige Roem toernooi stond weer op het programma met prachtig weer, een zonnetje en heel veel wind. Er waren twintig deelnemers die alle ruimte hadden en we konden ook de hele buitenbaan gebruiken, ruimte in overvloed. Dat is in de zomer ook zo lekker om buiten te spelen.

Er werd weer driftig met de ballen in de rondte gegooid en ondergetekende  heeft dat prima aangevoeld, want met drie verloren partijen kon ik weer huiswaarts gaan. Maar dat weegt niet op tegen een middagje ontspannen spelen met in iedere partij een andere medestander en andere tegenspelers.

Tussen de partijen door konden we gezellig kletsen met een drankje en Marianne heeft weer voor een geweldige plank met lekkernijen gezorgd zodat aan het einde iedereen weer voldaan naar huis kon gaan.

Bij de prijsuitreiking bleek dat er twee spelers bovenaan geëindigd zijn (Bert van der Poel en Leo Tijssen) en er dus twee handtekeningen op de lijst kwamen te staan.

Het moet nogmaals gezegd worden dat het organiseren van het Eeuwige Roem Toernooi door Andre een schot in de roos is. Dus we hopen dat het gewoon nog een hele tijd door mag gaan met genoeg enthousiaste boulers, die dit toernooi ook omarmen.

     

 

 

De uitslag

[table “123” not found /]