2022 Eeuwige Roem toernooi september

 

Ada Weijer

Vrijdagmiddag 9 september stonden we klaar om te gaan boulen voor de EEUWIGE ROEM. Er waren al talrijke buien gevallen en omdat er bij Lbf altijd gebould kan worden werd ervoor gekozen  binnen te spelen.

Om 13.30 uur waren we compleet met 28 man. André opende het strijdperk met een tafel vol blokjes. Dat was gelijk al een spektakel want wie speelde met wie en tegen wie dan wel. Iedereen wilde graag winnen, maar wat een goede stemming heerste er.

De tweede partij begon om 14.30 uur. Toen werd het toch wel spannend. Na afloop van deze partij waren er diverse boulers met twee gewonnen partijen. Bert van der Poel had al tweemaal de eeuwige roem verdiend en stond op 18 winstpunten. Wim Weijer stond op 19 winstpunten.

Om 15.30 uur was het tijd voor de derde ronde. Het is haast niet te geloven dat deze 2 heren in de derde ronde met elkaar moesten spelen en de partij wonnen met 13-5. Wim had eeuwige roem verdiend en mocht zijn naam op het Eeuwige Roembord bijschrijven.

Het was een zeer geslaagde middag met alleen maar blije mensen, zeker voor herhaling vatbaar!  Uiteraard werd André bedankt voor de voortreffelijke organisatie. Zoals altijd stond Marianne achter de bar en ze had weer voor lekkere hapjes gezorgd.  Na afloop werd Marianne met applaus hartelijk bedankt. Ze had het eerst niet door, ze snoepte het laatste hapje van de schaal. Een komische afsluiting van een gezellige middag.

 

 

 

 

 

 

 

De uitslag

[table “160” not found /]