2022 Ontmoetingstoernooi april

 

Frans Snaar

Een drukke week voor de TC-leden, na een geslaagd Koningsdag toernooi nu al weer een Ontmoetingstoernooi op de agenda. Met 46 deelnemers wordt het langzaamaan weer ouderwets druk. Het was nog wat kil op deze vrijdagavond, vandaar dat de hal werd gebruikt als decor. Dus een goed bezette hal.

Vrijwel iedereen had zich van tevoren ingeschreven, toch waren er zeven die zich zonder voorinschrijving aan de balie meldden. Aan de ene kant prima, maar aan de andere kant heel lastig voor de organisatie en ook voor de inkopers van de prijzentafel. Tenslotte wil iedereen wel met iets naar huis, maar dat wordt moeilijk als men op 39 deelnemers rekent en er 46 aan de meet staan…. Dus is het bijzonder prettig als je je van tevoren inschrijft!!!

Vooraf aan het speelgeweld vroeg Huug even het woord, ik was binnen gekomen om wat foto’s te schieten, en Huug wilde nog even kwijt dat ik een lintje had ontvangen op 26 april. Al die drukte hoeft niet zo voor mij, maar het was wel heel leuk. Dank!

Over de sfeer hoeven we nauwelijks meer iets te schrijven, zelfs zonder de op Koningsdag gesneuvelde bitterballen was het weer ouderwets gezellig. En dat moeten we ook maar zo houden. Rob en Chantal zorgden voor de regie, Loek en Carla waren ingevlogen voor de inwendige wens en Cok en Elly hadden weer een uitgebreide prijzentafel bijeen gesprokkeld.

Nu alleen de boules nog laten rollen, de zegekreten uiten en het verlies inslikken. Dat lukte de deelnemers uitermate goed. Hier en daar een snelle pot, maar ook “puntje-voor-puntje” mènes. Gelukkig hoefde geen enkele partij te worden afgebroken, dat is toch altijd een beetje minder leuk. En na de eerste partij was al een beetje duidelijk wie zich wel en niet in de kop van het klassement zouden plaatsen. Met 13-1 op de broek krijgen geeft weinig perspectief…..

Uiteindelijk werd Peter van Dijk winnaar, dat doet-ie wel meer de laatste tijd. Vorm, kennis en kunde? Of een beetje geluk met mede- en tegenstanders?  Laten we het maar op het eerste houden, proficiat Peter.

 

De uitslag

[table “117” not found /]