2022 Ontmoetingstoernooi maart

 

Cees Vesseur

Soms is het best moeilijk om een stukje over de avond te schrijven. Alle avonden zijn gezellig, een goede sfeer met enthousiaste deelnemers. En toch kijk ik steeds weer naar uit, altijd weer benieuwd hoeveel inschrijvingen er zijn of op de avond nog beslissen om mee te komen doen.

Deze avond waren er 26 inschrijvingen en gelukkig kwam de teller op 36 deelnemers. Waar heeft het mee te maken vraag ik mij dan af, dat het zo wisselt wat aantal betreft. Is men erop uitgekeken? Heeft het met de nasleep van corona te maken? Moet het spel een andere variant krijgen? Suggesties zijn natuurlijk altijd welkom, er hangt niet voor niets een ideeënbus in de hal.

Maar goed, vanavond startten we met 36 deelnemers, mede doordat fotograaf Frans en ikzelf bereid waren om mee te spelen, zodat we allemaal doubletten hadden, wel zo leuk. Al moet ik wel zeggen dat het ook wel wat lastig is wanneer je ook nog de leiding over de avond hebt (of lange partijen hebt en tussendoor foto’s moet maken). Gelukkig was Rob er ook dus het kwam prima in orde.

Over het boulen zelf kan ik niet zo heel veel vertellen, behalve dan hoe het mijzelf verging. Nou, dat was dus driemaal helemaal niets. Ik ha echt m’n avond niet, herkenbaar? Je wilt wel, maar je speelt eigenlijk tegen jezelf en of je dan hoog gooit of laag, rollend of schietend, het blijft allemaal prut. En dan ook nog gezellig moeten blijven……

En dat kan dan juist wel op dit soort avonden, het is tenslotte een gezelligheidsavond, een avond dat je het voor en met elkaar leuk maakt. Niet alleen tijdens het boulen, maar ook met de koffie en tijdens de borrel. Je schuift eens hier aan en dan weer bij anderen.

De avond was weer goed verzorgd door bartenders Carla en Loek , de prijzentafel van Elly en Cok (voor de op een na laatste keer). En wat waren die bitterballen een extra lekkere versnapering. En dat voor die prijs!

Na de laatste partij het gebruikelijke uitslagen tellen en in de computer zetten. Dat laatste hield wat op, ik deed het voor het eerst en vond het best wel spannend. Maar goed, het is wel een mooi systeem en je ziet ook meteen wie z’n kaart niet heeft ingeleverd….. Al met al was het weer een geslaagde avond, op naar de volgende keer. Schrijf je massaal in, laat ons eens schrikken van de hoeveelheid…..

 

De uitslag:

[table “105” not found /]