2022 Ontmoetingstoernooi oktober

 

Nita Schutter

Alles zat mee deze avond. Het weer was nog steeds goed en er was een goede opkomst. Vooraf hadden zich al 42 personen aangemeld en uiteindelijk kwamen we op een mooie bezetting van 48 blije boulers.

Omdat iedereen voor half acht binnen was, konden we lekker op tijd beginnen.

Slechts een partij dreigde te moeten stoppen voordat de magische dertien punten gehaald waren, maar het kwam toch nog goed. Opgewekt ging men aan de koffie en thee, wederom prima verzorgd door Alie Bisschops.

Drie kwartier later konden de spelers opnieuw even rust nemen en zich weer laven aan een consumptie, hoewel de koffie en de thee grotendeels vervangen waren door een andere, al of niet alcoholische, versnapering.

Enigszins vertraagd, doordat sommigen de gong hadden genegeerd, konden we aan de derde ronde beginnen. Om 22.45 uur gaf Cees het laatste gongsignaal. Tijdens een nieuw gezellig samenzijn kon men zich gaan verheugen over de rangschikking (of juist niet). In ieder geval gaf hij aanleiding voor veel plezier en gejuich.

En zo werd een geslaagd ontmoetingstoernooi afgesloten. We kijken uit naar het Pepernotentoernooi op 25 november en hopen dan op een avond die net zo gezellig verloopt!

 

De uitslag

[table “177” not found /]