Les boules fleuries

Lid van de Nederlandse Jeu des boules bond

Aan de vooravond van de Franse nationale feestdag is bij Lbf het Quatorze Juillet toernooi gespeeld. De uitslag en foto’s zijn er al, je vindt ze hier….

In de B-poule was een briefje foutief ingevuld, is gecorrigeerd, waardoor de stand nu een iets ander aanzien heeft gekregen. Je vindt de stand hier….

Het ontmoetingstoernooi verliep uiterst zonnig, hoewel het later op de avond frisjes werd. Het mocht de pret niet drukken. Verslag en uitslag komen eraan, de foto’s vindt je hier…..

Zeer waarschijnlijk hebben velen van jullie een spam mail van mij ontvangen. Tijdens de vakantie is mijn laptop gehackt en daarop stond nog het ledenbestand van Lbf. Daar staan ook de email adressen in en die heeft de hacker gebruikt om een span mail uit te sturen. 

Die mailtjes worden steeds beter van toon, maar ik hoop dat jullie er niet al teveel aandacht aan hebben besteed en zeker niet hebben geantwoord. 

Je hoeft zelf niets te doen, alleen mijn laptop is “geïnfecteerd”, dus heb ik een stevige klus voor de boeg.

We hebben er allemaal helemaal niet aan, maar het gebeurt. Excuses voor de overlast.

Frans Snaar

Les boules fleuries heeft met een team meegedaan aan de ZaMi (Zaterdag Middag) competitie in ons gewest.  De belevenissen zijn opgetekend door Frans Dames, je vindt ze hier…..