Les boules fleuries

Lid van de Nederlandse Jeu des boules bond

Zaterdagmiddag 10 november betekende spelen in de NPC. Drie van de vier Lbf-teams wisten de overwinning te behalen, een mooi resultaat. Een kort verslag van de matchen vind je hier….

In de competitie Individueel lijkt het er sterk op dat Peter Balkenende zich op Sinterklaasavond tot kampioen mag laten kronen, terwijl in de B-poule de strijd nog niet is gestreden. Schoenen zetten dus maar…. De nieuwe stand vind je hier……

Op de voorlaatste speelronde van de Bram Borsje Bokaal hebben de koplopers geen verliezen geleden, waardoor het op de laatste speelronde in december aankomt wie deze fel begeerde bokaal in ontvangst mag gaan nemen. De laatste tussenstand vind je hier….

Zondag 21 oktober 2018 begon deze districtscompetitie onder heerlijke weersomstandigheden op verschillende locaties in de regio. In totaal zes koppels van Les boules fleuries doen mee aan deze competitie in diverse klassen. Een verslagje van de belevenissen vind je hier….

Ronde twee in de NPC is gespeeld bij een temperatuur van ca. 27 graden, ongelooflijk. Lbf1 moet alle wedstrijden binnen afwerken, Lbf4 profiteerde van de zon door lekker buiten bezig te zijn. De verslagen van beide teams vindt je hier….

Met nog twee speelavonden voor de boeg lijken de kaarten in de A-poule zo’n beetje geschud. In de B-poule maakten de koplopers het zich erg lastig door geen van de partijen te winnen, de concurrentie loopt snel in zo. De nieuwe stand vind je hier….

Zaterdag 6 oktober reisde een aantal Lbf-ers af naar Amsterdam Osdorp, waar het “paling en snert” toernooi werd gehouden bij Les Bohémiens. Er verslagje van die dag vind je hier…