NPC spelen

a.s. Seizoen NPC spelen???????

Via deze weg nodigen wij alle geïnteresseerde spelers uit om 17 maart a.s. naar de voorlichtingsavond te komen over de Nationale Petanque Competitie die in september van start zal gaan. Aanvang 20.00 uur, in de kantine van Lbf.
Buiten de spelers die in een VTC team spelen zijn er misschien ook wel een aantal spelers die mee willen doen. Doel van deze avond is dat we inventariseren wie er interesse hebben en hoe daarvan teams gevormd kunnen worden.
We zullen uiteraard het e.e.a. toelichten en uitleggen rond deze competitie.

Thans spelen we met 1 team in de 2e klasse NPC, dit team speelt dit seizoen een pilot met nog 23 teams. Voor ons team gaat het tot nu uitstekend en het staat momenteel nummer 1 in hun poule. Dat kan zomaar inhouden zij kampioen worden en kunnen promoveren naar de ereklasse. Dat zou wel heel uniek zijn en een prachtige prestatie.
Dit najaar kunnen er meer teams mee gaan doen. Er spelen nu 5 teams in de VTC mee, deze competitie houdt straks op te bestaan. Het is enigszins logisch dat deze mensen straks NPC kunnen gaan spelen. Hierover is onderling al best wel het e.e.a. over gezegd en uitgelegd. Het is daarom van belang de gegadigden een keer bij elkaar om de tafel te krijgen, want de teams moeten worden aangemeld.
31 maart is de uiterste datum voor het opgeven van een team dat in de 3e klasse wil gaan spelen en 30 juni is het de sluitingsdatum voor de 4e klasse en lager.

Dit bericht is naar alle VTC teams gestuurd. Tevens hangt er een exemplaar in de hal.

 De TC