Algemene Vergadering februari 2023

 

Les Boules Fleuries heeft een nieuwe voorzitter

 

Het was een drukke boel op dinsdagavond 21 februari jl. in het Boulodrôme van de Jeu de Boules vereniging Les Boules Fleuries. In de Algemene Ledenvergadering werden leden in het zonnetje gezet vanwege hun verdienste in het vrijwilligerswerk of omdat ze al 25 jaar lid zijn. Maar het klapstuk was toch wel het doorgeven van de voorzittershamer van Huug Tielemans naar Rob van der Zwet….

Bestuurslid Marian Nederlof. memoreerde in haar speech dat Huug langer voorzitter is geweest dan hij van plan was. 8 jaar is hij nu voorzitter geweest. Huug is een mensen-mens en Marian prijst hem vooral om zijn sociaal karakter, betrokkenheid en vooral ook om zijn anekdotes en verhalen. Vergaderen met Huug was nooit saai. Maar als er knopen doorgehakt moest worden deed Huug dat. Het bestuur heeft al in besloten kring afscheid genomen met een fikse boekenbon, want lezen is wel aan hem besteed als neerlandicus.

Ook van bestuurslid Taco Ringma is afscheid genomen. Hij was de motor in de commissie Wedstrijdzaken. Hij heeft een mooie waardebon ontvangen. Aan beide ex-bestuursleden werd een mooie bos bloemen overhandigd.

 

Het nieuwe bestuur

 

Van links naar rechts: Nita Schutter (wedstrijdzaken a.i.), Ed Bennis (kantinezaken), Rob van der Zwet (voorzitter), Arie Imthorn (secretaris), Marian Nederlof (penningmeester), Koos van Dijk (gebouwzaken)

 

In het zonnetje gezet

Zes mensen zijn dit 25 jaar lid: Wim Roeloffs, George Lengers, Teun van der Plas, Kor Middel en Carl Romijn. Ook Mien Grimbergen is 25 jaar lid, maar zij was afwezig. Ex-voorzitter Huug Tielemans heeft de bloemen bij haar thuis bezorgt.

Wim Roeloffs, Carl Romijn, Teun van der Plas, George Lengers en Kor Middel zijn 25 jaar lid

 

Frans Snaar en Carla Weijers hebben ook bloemen gekregen. Frans omdat hij heel lang de redacteur was van het clubblad dat per 1 april a.s. ophoudt te bestaan. Hij is nu bezig onze website te restylen. Carla heeft jarenlang de was gedaan.