Vrijwilligers

 

Bij Les boules fleuries zijn al veel vrijwilligers actief voor de club. Zonder hen zouden veel zaken niet mogelijk zijn. Naast het bestuur en de verschillende commissies zijn er veel werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd om te zorgen dat onze leden en gasten ongestoord hun jeu-de-boules spelletje kunnen spelen in een goed onderhouden boulodrôme. 

We hebben vrijwilligerswerk voor van alles en nog wat. Te denken valt aan: bouwkundig onderhoud, groenvoorzieningen, banenonderhoud, vloerenonderhoud, interieurverzorging, ramenonderhoud, barmedewerkers, maken van foto’s en verslagen tijdens toernooien, verzorgen en begeleiden van clinics, organiseren van open dagen, begeleiding van nieuwe leden, lief en leed, bakken van oliebollen voor de nieuwjaarsreceptie, maken van kerststukjes, de was doen enz. enz.

Ook zijn vrijwilligers nodig om eenmaal per maand een avond te verzorgen voor Stichting De Zevensprong.

De inzet van al onze vrijwilligers zorgt ervoor dat onze vereniging goed blijft draaien. De tijd  die het je kost loopt erg uiteen. Het varieert van een uurtje per maand tot wekelijks enkele uren. Vele handen maken licht werk!

Naast dat het leuk is om te helpen worden alle vrijwilligers jaarlijks bedankt via een vrijwilligersmiddag en -avond, georganiseerd door het bestuur.

We blijven altijd vacatures houden. Klik hier voor de vacatures.