Les boules fleuries

Lid van de Nederlandse Jeu des boules bond

Het was druk in Lisse, met 30 tripletten teams die dit jaarlijkse Lbf toernooi bezochten. Druk, maar gezellig.

De foto’s zijn er al, verslag en uitslag komen eraan……. Je vindt ze hier.

In de competitie Individueel is de spanning te snijden. Met nog één speelronde te gaan zijn er meerdere kanshebbers op de eindoverwinning. Wie heeft de zenuwen het best in bedwang? De laatste stand vind je hier…..

Lbf-4 toog zaterdag 9 november naar Bodegraven om daar de NPC wedstrijd tegen OSB-2 te spelen. Een regelmatige overwinning, lees het verslag hier…..

Ron heeft de eerste opzet gemaakt van de speelkalender 2020. Deze staat onder de laatste maanden van 2019. Je vindt de kalender hier…..

LET OP: de interne competities zijn nog niet vastgesteld, de data zijn afhankelijk van de inschrijvingen en opzet van de competities. In december worden de schema’s van de interne competities vastgesteld, deze krijgen in de speelkalender de kleur “groen”…..

Lbf-2 speelde zaterdag 2 november thuis tegen het Alphense Les Pointeurs 2. Het werd een regelmatige overwinning, maar met een nasmaakje…. Lees het verslag van deze ontmoeting hier…..

Met griezels en engerds om je heen een wedstrijd spelen is niet bevorderlijk voor de concentratie, wel voor de gezelligheid. Het was weer heel gezellig. Je vindt het verslag, de uitslag en enkele foto’s hier……