Opleiding en training

 

De Commissie Wedstrijdzaken heeft drie opleidingen vastgesteld, waarbij voor zowel voor de beginnende als de al langer spelende leden de mogelijkheid bestaat om zowel de technische als tactische vaardigheden te oefenen.

Deze zijn:

  1. Basisopleiding
  2. Inlooptraining
  3. NPC-training

Basisopleiding (nadruk ligt op onderdelen leren).

Deze is vooral bedoeld voor nieuwe leden. 

In de basisopleiding wordt een min of meer vast schema gebruikt, waarbij het accent vooral ligt op basishandelingen. Voor de pauze via oefeningen, na de pauze via een partijvorm.

Deze opleiding start op aanvraag en (binnen de mogelijkheden) wensen van de groep. Afhankelijk van de deelnemers wordt het een middag of avond. Je bent zeker niet verplicht om alle lessen mee te doen, maar voel je vooral niet “te groot”.

Je kunt je opgeven bij Frans Snaar (franssnaar@outlook.com).

De opleiding wordt gegeven door Frans Dames en Frans Snaar.

 

Inlooptraining (nadruk ligt op onderdelen verbeteren)

Deze is voor eenieder die een of meer vaardigheden wil verbeteren. Dat kan zowel op technisch als op tactisch gebied. Het “plaatsen en/of schieten” wordt dan wel beheerst, maar behoeven verbetering.

De inlooptraining is op de tweede dinsdagavond van de maand van oktober t/m april. De training start om 19:30 uur en eindigt om 22:00 uur (exact). Je kunt gewoon binnen komen, je hoeft je van tevoren niet op te geven.

De trainingsavonden worden verzorgd door Frans Dames en Frans Snaar.

De insteek van deze trainingen is dat meer spelers aan externe competities en toernooien gaan en durven deelnemen. Zoals de winter competitie doubletten (WCD), Zaterdagmiddag competitie (ZaMi) en niet te vergeten de eigen toernooien.

trainingsdata: zie de speelkalender

.

NPC-training

Deze is bedoeld voor de leden van de groep die op NPC-niveau speelt.

.

Basisopleiding en inlooptraining, beide zorgen voor meer spelplezier!! Dus het is aan jou of je eraan mee wilt mee doen………

Naast werken ook plezier op de trainingen