Clinics

.

Clinics ter kennismaking

Mensen die kennis zouden willen maken met de jeu-de-boules sport, worden in de gelegenheid gesteld om een clinic te volgen. Onder leiding van een deskundige instructeur krijgen ze informatie over het spel en de spelregels en die worden ter plaatse in praktijk gebracht. Voor materiaal wordt gezorgd en de clinic is gratis.

Dit jaar vindt de clinic plaats op de zondagen 22 en 29 augustus en 5 september van 13.00 – 15.00 uur. Men kan gewoon naar de baan komen en hoeft zich niet tevoren aan te melden. U kunt op een, twee of alle drie de dagen komen, de instructie wordt erop aangepast.

 

Clinics in besloten groep

Les boules fleuries organiseert voor zowel leden als niet-leden clinics. Dit zijn besloten groepen die (een deel van) het complex voor een bepaalde tijd huren om er met de groep te kunnen spelen.
.
Tussendoor kan gebruik worden gemaakt van de kantine faciliteiten. Indien na afloop van de speeltijd en diner of dergelijke gewenst is kan dit worden verzorgd. Hierbij ondersteunt de lokale horeca met uitstekende producten en service.

Voor meer informatie en reservering:
Jan van Vliet 06 5124 9993 j.vliet@planet.nl

Gezellige kantine