Herken je deze personen, maart/april 2023

 

Co de Graaf

Heel veel goede inzendingen kwamen er binnen op de bruiloftsfoto van de maanden maart/april 2023. Op deze foto stond het bruidspaar Rina en Dick Weijers. Uit de vele goede inzendingen werd het briefje van de familie Distelbrink getrokken. Omdat de oplossing door beiden werd ondertekend zullen ze de gewonnen koffiekaart dus even moeten delen. Van harte proficiat voor deze trouwe inzenders!

 

 

 

Voor de (nieuwe) leden even een korte kennismaking met bruidspaar Dick en Rina Weijers;

  • Terwijl Rina de MULO afrondde deed Dick de Tuinbouwschool.
  • Ze leerden elkaar kennen op de Handelsavondschool.
  • Na zes jaar verkering zijn ze getrouwd en kochten een huis in Hillegom, alwaar een gezin werd gesticht met een dochter en zoon. Dit is inmiddels uitgebreid met een schoondochter en schoonzoon en vier kleinkinderen.
  • Dick werkte in de beginjaren als inkoper/vertegenwoordiger in de bloembollen sector, later stapte hij over naar de papier sector bij van Gelder papier in Amsterdam en Lanaken (België).
  • Rina werkte zeven jaar op het kantoor van Laboratorium voor Bloembollenonderzoek, waarna ze de studie pedicure volgde en een eigen praktijk opzette.
  • In Nederland woonden ze o.a. in Uden en Geleen, waar ze als vrijwilliger diverse functies bekleedden. Terug in Lisse, waar ze inmiddels alweer twintig jaar wonen, staken ze ook energie in het vrijwilligerswerk bij De Spartaan en zoals jullie weten natuurlijk bij onze eigen club, Lbf, waar ze nog steeds met veel plezier spelen!

 

Hiernaast zie je het te raden bruidspaar voor de maanden mei/juni.

 

De foto is te zien op deze website, maar ook “gewoon” op het publicatiebord en op de bar in het clubhuis.

 

Allemaal weer even meedoen en denk er aan: zowel bruid als bruidegom moeten lid zijn van Lbf.

 

SUCCES!!!