Les boules fleuries nodigt buren uit

Jeu de boules vereniging ‘Les boules fleuries’ wil wat beter kennis maken met de buren. Dus werden afgelopen week in de Poelpolder huis aan huis flyers verspreid om op zaterdag 9 maart vrijblijvend kennis te maken met het jeu de boules spel. Ongeveer 50 mensen hebben gehoor gegeven aan deze uitnodiging en hebben zodoende een hele leuke middag beleefd.

Bij ontvangst werd een kopje koffie of thee met iets lekkers aangeboden, waarna de gasten in groepjes verdeeld werden en onder leiding van ervaren instructeurs wegwijs werden gemaakt in het jeu de boulen. Van jong tot oud werd menig balletje ‘geplaatst’ en ‘geschoten’. Er waren mensen bij die van zichzelf niet dachten dat ze dit spelletje zo goed onder de knie hadden. Ook wisten veel mensen niet dat zo’n mooie accommodatie gewoon om de hoek gelegen is.

Het zou natuurlijk zo maar kunnen dat u wel had willen komen, maar gewoon andere dingen te doen had op deze middag. U krijgt een herkansing op vrijdag 15 maart a.s. om 19.30 uur. Dat is namelijk onze vrije speelavond. U bent dan hartelijk welkom. U kunt ons ook mailen (info@lesboulesfleuries.nl) of bellen    (06 4652 3271).

 

Foto-impressie van de middag: