Nieuwjaarsbijeenkomst

Frans Snaar

De nieuwjaarsbijeenkomst was dit jaar op de zaterdagmiddag, waar het voorgaande jaren op de zondagmiddag plaatsvond. Of deze keuze juist was zal wel uit de evaluatie blijken, feit is dat het aantal leden dat gehoor gaf aan de uitnodiging van het bestuur beduidend lager was dan voorgaande jaren. Naar schatting waren ongeveer 60 personen aanwezig.

De sfeer was er echter niet minder om, de oliebollen van bakker Cees van der Haar stonden overal op bordjes voor ons klaar. En nadat voorzitter Rob z’n woordje had gedaan werd er getoast op het nieuwe jaar, door middel van een glaasje bubbels. De sfeer werd wat losser, het stemgeluid zwol aan, de hapjes werden rondgebracht, het was zoals het hoort.

Frans Dames nam namens WZ het woord en reikte de prijzen uit van de vier interne competities. Opvallend was dat slechts ongeveer de helft van de wedstrijdspelers hun prijsje kwamen ophalen, waardoor ook de “fotoshoot” volledig in het water viel. De uitreiking verliep derhalve sneller dan anders en dat bleek wel een voordeel. 

En uiteraard waren er ook weer de “werkers”, voornamelijk voor en achter de bar. Met dank aan Ellen, Nel, Yvonne, Frans en Freek.

De gezelligheid bleek de verbinder vanmiddag, pas lang na vijf uur werden de deuren gesloten.