Zomerboulen

 

Iedereen weet dat de jeu-de-boules sport een zomeractiviteit is. Veel mensen hebben op diverse campings of in vakantieparken wel eens een spelletje jeu de boules gespeeld. Iedereen weet ook dat veel buitensporten een zomerstop kennen terwijl de jeu-de-boules sport dan juist op volle roeren draait. Les boules fleuries aan de Gerard Doustraat 52 in de Poelpolder biedt jou de mogelijkheid om in de komende zomermaanden gezellig met je team of individueel deze sport te beoefenen, nu eens met stalen ballen.

Onze locatie bezit 32 buitenbanen voor de zomerdagen of zwoele zomeravonden. Daarbij is het goed toeven op ons terras met een lekker koud biertje of wijntje, dat door de barman of barvrouw voor jou ingeschonken wordt. Mocht het soms onverhoopt gaan regenen? Geen nood, we hebben in onze overdekte speelhal ook nog 18 binnenbanen.

Buiten de ‘gewone’ speeltijden (bijna elke dag!) heeft onze actieve commissie wedstrijd-zaken een aantal zomertoernooien in petto met natuurlijk als hoogtepunt het Quatorze Juillet toernooi rondom de Franse nationale feestdag. Je kunt dit zelf meemaken in de periode 1 juni t/m 31 augustus voor slechts € 40,- per persoon. Voor deskundige begeleiding en materiaal kan gezorgd worden.

Wellicht word je dan zo gegrepen door deze o zo leuke balsport dat je besluit voor € 120,- per jaar lid te worden. Uiteraard wordt dan die € 40,- in mindering gebracht. Je kunt je aanmelden bij info@lesboulesfleuries.nl. Gelieve dan naam, adres en email op te geven. Je krijgt dan vanzelf een verzoek tot betaling en een ledenkaart toegestuurd. Nog makkelijker is je aan te melden via “Inschrijven“.