Les boules fleuries

Lid van de Nederlandse Jeu des boules bond

Ronde twee in de NPC is gespeeld bij een temperatuur van ca. 27 graden, ongelooflijk. Lbf1 moet alle wedstrijden binnen afwerken, Lbf4 profiteerde van de zon door lekker buiten bezig te zijn. De verslagen van beide teams vindt je hier….

Met nog twee speelavonden voor de boeg lijken de kaarten in de A-poule zo’n beetje geschud. In de B-poule maakten de koplopers het zich erg lastig door geen van de partijen te winnen, de concurrentie loopt snel in zo. De nieuwe stand vind je hier….

Zaterdag 6 oktober reisde een aantal Lbf-ers af naar Amsterdam Osdorp, waar het “paling en snert” toernooi werd gehouden bij Les Bohémiens. Er verslagje van die dag vind je hier…

Slechts 5 mensen waren op 30 september naar het boulodrome van Les boules fleuries gekomen om ingewijd te worden in de mooie sport Pétanque. Onder leiding van instructeur Frans Snaar kreeg zij les in de eerste beginselen van het spel. Dankzij het mooie weer werd het een heel gezellig samenzijn. De spelers waren zo enthousiast dat ze zeiden volgende week beslist weer te zullen komen.

“Wie schrijft, die blijft” is een overbekend gezegde, Kees van Ruiten (wedstrijdleider) was de winnaar van het ontmoetingstoernooi, de rest had nog last van de kermisdagen? Verslag, uitslag en foto’s vind je hier…

Het speelschema voor 2019 is in concept gereed, dat wil zeggen dat het grotendeels in de steigers staat, doch dat een enkele wijziging nog kan worden aangebracht. Je vindt het speelschema 2019 onder dat van 2018, en wel hier….