Les boules fleuries

Lid van de Nederlandse Jeu des boules bond

De laatste ronde in de Bram Borsje Bokaal is gisteravond gespeeld. En opnieuw wist Peter Balkenende (goed gedaan jochie!!) beslag te leggen op de fel begeerde beker. De strijd om de andere ereplaatsen kende een ongemeen spannende afloop. De eindstand vind je hier…….

Het maandelijkse ontmoetingstoernooi, gelukkig weer een stukje drukker doordat veel (vrij) nieuwe leden aanwezig waren. Ze werden puik “opgevangen” door de “oude rotten”. Verslag en foto’s zijn aanwezig, de uitslag komt nog. Lees meer….

Dames en heren,

Abusievelijk heb ik gemeld dat de Open Trainingsavond niet op dinsdag 28 maar op donderdag 30 november is.

Echter, donderdagavond is een clinic afgesproken, dus de 30e kan NIET doorgaan. In plaats daarvan is er mogelijkheid op dinsdag de 28e november.

Excuses voor het ongemak, Frans

Voortschrijdend inzicht (ofwel een tip vanuit de vereniging) heeft de TC laten besluiten de speelkalender aan te passen. Daarom is besloten de laatste ronde van de C doubletten te combineren met de B doubletten. Daarom speelt de C poule samen met de B poule de laatste speelronde op woensdag 13 december. Dit is mogelijk geworden omdat de A poule haar competitie al heeft afgerond. Hierdoor is er 13 december voldoende ruimte in de hal.

De speelronde op 27 december vervalt, dit wordt een vrije speelavond voor alle leden.