Les boules fleuries

Lid van de Nederlandse Jeu des boules bond

Een druk bezet Krokus toernooi, waar 26 equipes met elkaar de strijd aangingen in triplettenvorm. Het verslag komt eraan, de uitslag en foto’s vindt je hier…..

Ronde twee van de competitie Individueel is gespeeld. De nieuwe stand vind je hier….

Het nieuwe clubblad wordt vandaag en morgen uitgereikt, dan wel iets later thuis bezorgd. De elektronische versie vindt je hier….

Voor de doubletten en tripletten competities kunnen invallers worden ingezet. Het overzicht van beschikbare invallers per competitie en poule is bijgewerkt. Je vindt het overzicht hier……

Een groen vlakje geeft aan dat je die persoon kunt oproepen. Rood betekent dat die persoon in die competitie / poule niet wil of mag meedoen, dus ook niet oproepen.

Frans Dames was toeschouwer bij de ontmoeting tussen Lbf-1 en JBH-1 en schreef een uitgebreid verslag van deze middag. Een middag die een kater bij Lbf achterliet en een vreugdedansje ontlokte aan de Hillegommers. Je vindt het verslag hier…..

Het was een goede start van de serie ontmoetingstoernooien voor 2019. Vooral blijven komen jongelui…. Je vindt het verslag, de uitslag en foto’s hier….