Alpe d’HuZes toernooi

 

Ruud Doezie

Allereerst bedankt voor jullie inzet, tijdens, voor en na het Alpe d’HuZes boules toernooi van afgelopen zaterdag 13 mei. Gelukkig waren er voldoende teams ingeschreven en kon het toernooi toch doorgang vinden. De prijzentafel was goed gevuld door de ondernemers uit het centrum van Lisse, deze hebben gezorgd voor mooie prijzen. Uiteraard allemaal gesponsord voor het goede doel.

Om 10.00 uur konden wij de 16 teams samen indelen op niveau en kon de dag beginnen. Door het geweldig mooie weer wat we hadden, kon de dag al niet meer stuk. Zo leuk om te zien hoe de gevorderden, de niet gevorderden meenamen in het spel om hun zo wegwijs te maken in het boulen. Er werd echt gestreden om de punten, maar de sfeer was bijzonder goed.

Tijdens de eerste ronde waren de BBQ en het vlees met alle ingrediënten gearriveerd. Jeffs Party Catering uit Noordwijkerhout heeft voor deze speciale gelegenheid de gehele BBQ gesponsord. Na de eerste ronde boulen, hadden we ook de eerste ronde van de loterij, waarbij mooie prijzen uitgedeeld werden. 

Zo kon de 2e ronde van start gaan. Je zag aan de deelnemers dat ze er zin in hadden en gingen weer vol enthousiasme boulen. Inmiddels was de BBQ aangestoken en lag het vlees al lekker te bakken. Tijdens de pauze werd de tweede ronde van de loterij gehouden en na afloop konden alle deelnemers met een mooie prijs naar huis.

De buikjes gevuld en ronde drie ging van start. Je zag aan vele gezichten dat het zonnetje al aardig z’n best had gedaan. Of was dat misschien van de spanning van het boulen? De middag vordert gestaag en na ronde drie volgde nog een vierde ronde. Tussendoor werd er nog lekker van de BBQ genuttigd en rond de klok van 17.00 uur was het toernooi ten einde. 

Samen met Rob van der Zwet (voorzitter) mochten we de dag afsluiten. Uit handen van Rob kregen we namens Les boules fleuries een cheque aangeboden van € 250,- voor het KWF. Zo, dat was ff een verrassing zeg😃.

Uiteindelijk heeft het Alpe d’HuZes boules toernooi € 660,35 opgeleverd voor het KWF. Op 1 juni gaan Astrid en ik de berg tweemaal beklimmen voor strijd tegen de kanker. Iedereen die deze dag heeft mogelijk gemaakt willen wij heel erg bedanken.

Wil je doneren dat kan via:  Https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/mountainhigh/

 

Team Mountain High, Ruud en Astrid